• 问责要尽责更要有担当
  • 浙大团队在《自然》刊发两文揭示快速抗抑郁分子作用机制
  • 《醒世恒言》智慧:刻薄不赚钱 忠厚不折本
  • 感受汉字之美 传承中华文化——台湾民众热情参与两岸汉字文化艺术节
  • 世界杯直播首选平台,中国移动咪咕视频带你畅享真现场
  • 周济院长祝贺王德民院士八十寿辰贺信
  • 儿童免票该“长个”还是提年龄?
  • 混合过关投注灵活多变 投入少中奖率高
  • “煤改电”地区居民合理采暖 电量执行第一档居民电价
  • 鄠邑区法院 法官微信沟通调解异地纠纷
  • 雪克来提·扎克尔:"一带一路"五大中心建设正不断发挥实效
  • 西安初雪即暴雪  多地降雪伴雷电
  • 【2012年6月4日】绍兴县轻纺城里看“雨晴”(走基层看发展)
  • 中国光大集团股份公司
  • 京东方“8K显示” 让冬奥会更精彩
  • 自主命题
    统一命题
    单独报考
    您现在的位置: 考试吧 > 2019高考 > 高考英语 > 2019高考英语答案 > 正文

    2019年高考英语语法大全练习:定语从句

    来源:考试吧 2018-10-19 13:57:02 要考试,上考试吧! 模拟考场
    “2019年高考英语语法大全练习:定语从句”,更多2019高考资讯、2019高考报名时间、2019高考报考条件、2019高考经验等信息,请及时关注考试吧高考网或关注“考试吧高中资讯”微信获取相关信息。

    江山信息港 www.wwool.com 2019年高考英语语法大全练习:定语从句

      1.Football is a very interesting game , is played all over the world.

      A.that B.which

      C.it D.who

      2.Is there anything else you require?

      A.which B.that

      C.who D.what

      3.The last place we visited was the Great Wall.

      A.which B.that

      C.where D.it

      4.He talked happily about the men and books interested him greatly in the school.

      A.which B.who

      C.it D.that

      5.The reailway tunnel,though the train goes, will be completed soon.

      A.which B.that

      C.it D.whom

      6.His uncle works in a factory bicycles are made.

      A.that B.which

      C.where D.there

      7.There is no dictionary you can find everything.

      A.that B.which

      C.where D.in that

      8.Next month, you’ll spend in your hometown is coming.

      A.which B.that

      C.when D.where

      9.Next month, you’ll be in your hometown is coming.

      A.which B.that

      C.when D.where

      10.I often thought of my childhood , I lived on a farm.

      A.which B.where

      C.when D.who

      11.He wanted to know the time he needed to know .

      A.that B.when

      C.where D.what

      12.There isn’t so much noise in the country in big cities.

      A.that B.which

      C.where D.as

      13.They could only read such stories had been rewritten in simple English .

      A.that B.which

      C.as D.what

      14.The stems of bamboo are hollow makes them very light.

      A.which B.as

      C.that D.it

      15.Crusoe’s dog hecame ill and died , made him very lonely .

      A.as B.which

      C.that D.this

      16.They’ve invited me to their party , is kind of them.

      A.as B.which

      C.That D.this

      17. we know now ,bats come out only at night .

      A.As B.Which

      C .That D.What

      18.John got beaten in the game , had been expected .

      A.as B.that

      C.what D.who

      19. has been said above ,grammar is a set of dead rules.

      A.Which B.What

      C.That D.As

      20.Do you know the reason he was late?

      A.that B.which

      C.for what D.for which

      21.He built a telescope he could study the skies.

      A.in which B.with that

      C.through which D.by it

      22.I have bought two ballpens , writes well .

      A.none of which B.neither of which

      C.none of them D.neither of them

      23.There are two thousand students in our school , are girls .

      A.of whom two thirds B.two -thirds of them

      C.two -third in them D.two -thirds in which

      24.Do you know the man ?

      A.whom I spoke B.to who I spoke

      C.I spoke to D.that I spoke

      25.The factory we’ll visit next week isn’t far from here .

      A.where B.in which

      C.which D.to which

      26.This is one of the best films this year.

      A.have been shown B.that have shown

      C.that have been shown D.which has been shown

      27.Can you lend me the book the other day ?

      A.you talked about B.about that you talked

      C.that you talked D.which you talked

      28.Is there any one in you class family is in the city .

      A.who B.who’s

      C.which D.whose

      29.I’ll never forget the days we stayed together.

      A.when B.in which

      C.which D.what

      30.Is some German friends visited last week ?

      A.this school B.this the school

      C.this school one D.this school where

      31.I’ll tell you he told me last month .

      A.all which B.all what

      C.that all D.all

      32.Do you know the reason she got so angry yesterday?

      A.for why B.for that

      C.which D.why

      33.I still remember the day she first wore that pink dress.

      A.which B.in which……

      C.on that D.on which

      34.I’ll show you a store you may buy all you need .

      A.in which , / B.where , which

      C.which , that D.that , that

      35.Winter is the time of year the days are short and nights are long.

      A.where B.when

      C.that D.on which

      36.The train she was travelling was late.

      A.which B.on which

      C.for which D.on that

      37.The second World War millions of people were killed ended in 1945.

      A.during which B.in that

      C.where D.on which

      38.Is oxygen the only gas helps fire burn ?

      A.that B./

      C.which D.it

      39.This is the best hotel in the city I know .

      A.which B.that

      C.where D.it

      40.I’ve read all the books were borrowed from the library .

      A.that B./

      C.which D.they

      41.The scientist and his achievements you told me about are admired by us all.

      A.which B.who

      C.that D.whose

      42.She hasn’t got enough money to buy the rings .

      A.which B.that

      C.with which D.for which

      43.Finally came the day he bad to beging his study for the next term.

      A.which B.since

      C.that D.till

      44.We hope to get such a tool he is using .

      A.which B.as

      C.that D.where

      45.Is there anything to you .

      A.that is belonged B.that belongs

      C.which belongs D.that belong

      46.You can take any seat is free .

      A.which B.where

      C.that D.in which

      47.The old woman has two sons ,one is a teacher.

      A.of them B.of which

      C.of whom D.of who

      48.My hometown is no longer the same it used to be .

      A.which B.as

      C.that D.like

      49.You may take anything useful .

      A.you want B.what you want

      C.you want them D.which you want

      50.He tore up my photo and upset me .

      A.that B.it

      C.which D.what

      51.During the days , he worked as a servant at the Browns.

      A.followed B.following

      C.to follow D.that followed

      52.The beautiful dress Miss Jones went to the ball was borrowed from a friend of hers .

      A.that B.wearing which

      C.worn by D.in which

      53.The clever boy made a hole in the wall , he could see what was going on inside the house.

      A.in which B.through which

      C.at which D.on which

      54.The brave man , the tiger was shor is a good bunter.

      A.by which B.by whom

      C.by that D.of whom

      55.The knife we used to cut the bread is very sharp .

      A.with which B.with it

      C.with that D.which

      【答案】:

      1 B 2 B 3 B 4 D 5 A 6 C 7 C 8 A 9 C 10 C

      11 A 12 D 13 C 14 A 15 B 16 B 17 A 18 A 19 D 20 D

      21 C 22 B 23 A 24 C 25 C 26 C 27 A 28 D 29 A 30 B

      31 D 32 D 33 D 34 A 35 B 36 B 37 A 38 A 39 B 40 A

      41 C 42 C 43 C 44 B 45 B 46 C 47C 48 B 49 A 50A

      51 D 52 D 53 B 54 B 55 A

    扫描/长按二维码帮助高考通关!
    获取2019高考报名时间
    获取2019年高考作文
    获取高考历年真题解析
    获取2019高考心得技巧

    微信搜索"考试吧高中资讯" 关注也可获得高考秘籍

      编辑推荐:

      2018年成人高考高起点语文冲刺试卷及答案汇总

      2018成考高起点《语文》专项练习汇总

      2018成考高起点《语文》精选现代文阅读练习汇总

      2018年成人高考高起点《语文》古诗提分题汇总

    • 考试吧雄鹰网??纬?/li>
    • 考试吧新东方网??纬?/li>

    基础课程——系统学习,扎实基础

    课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
    中学语文知识地图第一册(高分技巧班)
    30 1,800
    中学语文知识地图第二册(实操班) 30 1,800
    内容详情:
    第一章:成长经历类文章与阅读分析
    第二章:亲情友情类文章与阅读分析
    三章:话题议论类文章与阅读分析
    第四章:概括能力题型与思维训练
    第五章:表述能力题型与答题结构训练
    第六章:理解能力题型与虚实相应法应用
    第七章:古诗文赏析题型与要点分析
    第八章:文言文题型与学习要点分析
    第九章:判定分析题型答题结构与要点分析
    第十章:记叙文考点与题型梳理
    第十一章:议论文考点与题型梳理
    第十二章:说明文考点与题型梳理
    第十三章:判定分析性赏析题型答题要点
    第十四章:思想情感分析题型与虚实相应
    第十五章:学期课程融汇与升华
    课程特色:
    以解决阅读问题为纲,融会踩分词和阅读答题要求,进行专题训练,侧重点分为两个方面,一是结合《中学语文知识地图踩分词》进行阅读答题运用,二是答题结构与题型 ,每节课中以阅读概括能力、理解表述能力、判定分析能力和鉴赏能力题为引导进行学习。

    适合学员
    现代文阅读答题技巧掌握不够全面,想稳固提高的高中生

    赠送
    《中学语文知识地图—中学文言文必考140字》
    中学语文知识地图第三册(能力强化班) 30 1,800
    内容详情:
    第一章: 发现考点,发现知识地图
    第二章: 古诗赏析与阅读
    第三章:虚与实中的事实与情感变化
    第四章:理解与表述能力题型分值与答题结构
    第五章:综合运用与表述能力题
    第六章:如何看题与做题
    第七章:概括能力与说明文体
    第八章:话题作文与议论文阅读
    第九章:判定分析能力题答题分值分布
    第十章:现代文赏析与表述能力训练
    第十一章:考场作文中的虚与实分析
    第十二章: 文学作品阅读与考场作文
    第十三章: 考场试题整体讲解
    第十四章: 考场试题整体讲解
    第十五章:学期论文导引与写作
    课程特色:
    全面地检测与分析学生考试丢分的问题, 让学生清楚自己问题在哪,并且怎样改,通过思维训练,加以解决,重点教会学生如何凭借一张知识地图,去解决所有的语文阅读写作问题。

    适合学员
    想夯实语文基础知识,成绩稳步提高的高中生

    赠送
    《学生优秀作品及点评指导(2.0版)》

    专项训练课程——针对部分??榻兄氐阕ㄏ罱步?,短期突破

    课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
    2018中学考场作文训练营(现场版)
    16 860
    2018中学考场作文训练营(光盘版)
    16 960

    冲刺提高课程——直击考试,快速提分

    课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
    高考语文考前梳理班
    23 980
    12 860
    文章搜索
    ·精选试题 ·智能练习
    ·智能评估 ·视频解析
    扫描二维码下载
    中国最优秀高考名师都在这里!
    扈之霖老师
    在线名师:扈之霖老师
       新东方在线特聘教学专家,北京重点中学特级教师,全国著名物理教...[详细]
    国家 北京 天津 上海 重庆
    河北 山西 辽宁 吉林 江苏
    浙江 安徽 福建 江西 山东
    河南 湖北 湖南 广东 广西
    海南 四川 贵州 云南 西藏
    陕西 甘肃 宁夏 青海 新疆
    黑龙江 内蒙古 更多
    江山信息港栏目导航
    版权声明:如果江山信息港网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@www.wwool.com,我们将会及时处理。如转载本江山信息港内容,请注明出处。
    Copyright © 2004- 考试吧江山信息港网 All Rights Reserved 
    中国科学院研究生院权威支持(北京)
    免费复习资料
    最新高考资讯
    志愿填报课
    复习资料包